Team

Het team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers

WINKEL & KOVVIEHOUK

Anita Jannenga

Anita staat al 30 jaar achter de toonbank in de winkel. Toen ze hoorde dat de bakkerij een doorstart ging maken liet ze weten van de partij te zijn. Ze is ieders vraagbaak in het bedrijf en het vriendelijk gezicht in de winkel.
Nu zwaait ze de scepter over verkoop, begeleiden van medewerkers, inkoop, voorraadbeheer en productielijsten!

Proef Lokaal Bakkerij Rutgers_Anita

BANKETBAKKER

Amanda Hagemeijer

Amanda begon haar loopbaan als banketbakker in Groningen. Werkte uiteindelijk bij een Zweeds woonwarenhuis in Groningen in de winkel. Na 10 jaar had ze het daar wel gezien. Het verhaal van de bakkerij in Baflo sprak haar aan. Ze heeft het bakkerspak weer aangetrokken. Amanda behoort inmiddels tot de top van banketbakkers in Noord Nederland!

©Saskia Boesveldt, Online Gangmaker

BAKKER

Marco den Otter

Marco is een ervaren broodbakker. Wilde heel graag in een kleine bakkerij werken. En daar zelf met collega’s verantwoordelijkheid dragen voor het bedrijf. Een prachtige match! Zijn vakmanschap heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de broodschappen in de winkel. Marco is heel innovatief. Bijna wekelijks kunnen we wel een “specialiteit van de week” in de winkel terugzien. Mooi!

©SaskiaBoesveldt, Online Gangmaker

BAKKER

Marco Mulder

Marco woont in Uithuizen en heeft de opleiding Bakker afgerond. Hij heeft bewust gekozen voor Proef Lokaal Bakkerij Rutgers om de uitdaging en de sfeer.

WINKEL & KOVVIEHOUK

Carolien Datema

Carolien komt uit Sauwerd en doet de meest voorkomende werkzaamheden in de bakkerijwinkel maar ook achter de schermen. Een glimlach is nooit ver weg bij haar en ze houdt van mensen. Ze is echt het zonnetje in ons huis!

WINKEL & KOVVIEHOUK

Annet Noorman

Annet woont in Baflo en doet de meest voorkomende werkzaamheden in de bakkerijwinkel maar ook achter de schermen. Een waardevolle en professionele kracht en ondersteuning in met name de winkel!

BANKETBAKKERIJ

Marlies

In de (banket) bakkerij helpt Marlies, die een opleiding Bakkerij volgt ons de komende jaren mee al het gebak en bestellingen met perfecte kwaliteit aan de klant te kunnen aanbieden

Bestuur van Stichting Proef Lokaal Bakkerij Rutgers

  • Hilco Tempelman (Ezinge), voorzitter
  • Geerd Schlangen (Den Andel), secretaris
  • Gerard Mulder (Winsum), penningmeester
  • Paul Leenders (Baflo), HR en algemene zaken
  • Gerda Elema (Groningen), pr en onderwijs